Contact Safes guide

More information

Meer over

De Raat is Europa's grootste distributeur op het gebied van brand- en inbraakwerende producten en gerelateerde veiligheidsproducten. Met kwalitatief hoogwaardige producten tracht De Raat Security Products een bijdrage te leveren aan een veiligere samenleving.

Op tal van fronten onderscheidt De Raat zich van andere spelers op de lokale en internationale markt voor veiligheidsproducten. De Raat is actief vanuit eigen vestigingen in Nederland (Zoetermeer), België (Herentals) en Groot Britannië (Ellesmere).

De Raat is door middel van een netwerk van loyale dealers breed vertegenwoordigd  in de markt. Onze dealers staan garant voor goede en betrouwbare adviezen. Onze kennis en ervaring, in combinatie met de kennis en ervaring van ons geselecteerd netwerk van dealers, resulteert in een perfect uitgedacht eindproduct.

Dankzij de inzet van eigen vervoer en een grote  voorraad kan De Raat op zeer flexibele wijze omgaan met aflevering en installatie van haar producten. Het voorraadniveau wordt doorlopend gecontroleerd aan de hand van signalen uit de markt. Hierdoor biedt De Raat voor vrijwel iedere vraag een oplossing.

Als een standaard product toch niet voldoet aan de wensen en/of eisen van de gebruiker dan is De Raat in staat vrijwel iedere vorm van maatwerk te leveren. Onze deskundige specialisten denken graag met u mee om tot een optimale oplossing te komen.

Mocht zich toch nog met een product een probleem voordoen dan zorgt de eigen technische dienst van De Raat voor een passende oplossing van het probleem. Want uw probleem is onze zorg!

  • Nederland: De Raat Security Products B.V.
  • België: De Raat Security Products N.V.
  • Engeland: De Raat Security Ltd


Nederland: De Raat Security Products B.V.

De Raat Security Products is begin jaren vijftig opgestart in Leidschendam, en is via Den Haag en Rijswijk uiteindelijk gevestigd in Zoetermeer. In Zoetermeer heeft De Raat Security Products de beschikking over een ruim opgezette showroom van maar liefst 500 m2. Deze showroom is bestemd voor de ondersteuning van onze dealers, maar staat uiteraard ook ter beschikking van de uiteindelijke gebruiker die graag eerst even het product van zijn keuze wil zien alvorens tot aanschaf over te gaan. Vanuit Zoetermeer wordt ook de export gestuurd. De algemene voorwaarden van De Raat Security Products vindt u hier.

België: De Raat Security Products N.V.

De eerste uitbreiding kwam met W. de Raat Belgium N.V., die in 1990 werd opgericht. De vestiging die inmiddels in Herentals is gevestigd heeft een showroom van 80 m2. Dealers en eindgebruikers zijn welkom om eens te komen kijken naar de producten die wij te bieden hebben. De algemene voorwaarden van W. de Raat Belgium N.V. vindt u hier.

Engeland: De Raat Security Ltd

In 1998 werd het bestaande bedrijf "Blaylock Safes Ltd" opgenomen in de groep van Safe International. In maart 2001 werd de naam veranderd in Safes (UK) Ltd. Safes (UK) Ltd is gevestigd in Ellesmere. De algemene voorwaarden van Safes (UK) Ltd vindt u hier.

Security in your safety Large supply Customizable Business & consumer solutions

Questions?

Do you have any questions or wish to receive more information about one of our products? Please contact us.

Call us Mail us

* These fields are required.
Download our offers here